avesteinOp een herfstachtige zondag heeft Avesteyn een makkelijke overwinning geboekt op Tongelre uit Eindhoven.   Avesteyn nam snel het initiatief en pakte na 10 minuten de voorsprong via Pim van de Boom. Ondanks het slordige spel kwam Avesteyn nog twee keer tot scoren in de eerste helft, het was nog tweemaal Pim die scoorde.

De tweede helft was voor de statistieken, het verzet van de ploeg uit Eindhoven was gebroken en Avesteyn liep uit naar een 9-0 overwinning. Doelpuntenmakers waren Rens Van Vugt (2x), Joeri Dielissen (2x), Stan de Laat en Stef Barten die daarmee zijn eerste competitiedoelpunt maakte voor Avesteyn 1.

Volgende week zondag weer een tegenstander uit Eindhoven, Avesteyn speelt uit tegen Tivoli