Voetbal

AvesteynDe laatste competitiewedstrijd voor de winterstop stond op het programma voor Avesteyn vandaag. VOW begon sterk aan de wedstrijd en maakte het Avesteyn lastig. Dit resulteerde in een kopgoal uit een corner, maar deze werd afgefloten door een duwfout. Vervolgens kwam een slordig Avesteyn beter in de wedstrijd en kwam vooral met een aantal sterke counters gevaarlijk voor het doel van de gasten.

Dit resulteerde na goed doorzetten van Joeri Dielissen en Pim van de Boom tot een goal waarbij Pim de bal panklaar legde voor Joeri die hem rustig binnenschoot. Na 13 minuten kon het publiek voor de eerste keer juichen. 

In de eerste helft breidde Avesteyn de voorsprong verder uit. De bal begon bij de keeper die de bal in de counter op Joost van Vugt gaf, die verlengde de bal en kreeg 'm vervolgens ook terug. Een op een met de keeper maakte hij de bal beheerst af. Ook de derde goal viel. Ditmaal uit een corner. De bal kwam bij Rick Vissers die de bal net hard genoeg raakte om de keeper van VOW te passeren.

 In de tweede helft had Avesteyn meer mogelijkheden om de score uit te breiden. Het duurde even, en de binnen de lijn gekomen Rens van Vugt was nodig om het doel te vinden. De eerste keer was hij scherp op een gekeerd schot van zijn broer Joost. Vervolgens legde hij beheerst een voorzet van eveneens Joost binnen. Avesteyn kwam verder niet meer in de problemen en sloot de eerste competitiehelft met een goed gevoel af.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app