Volleybal

thumb LogoSmash70Volleybalclub Smash'70 viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Om dit te vieren wordt er op zondag 7 november 2010 een grootse reünie met rommeltoernooi gehouden. Smash'70 is hiervoor op zoek naar zoveel mogelijk oud-leden.

Enkele jaren geleden zag het er nog niet naar uit dat de volleybalclub het 40-jarig bestaan zou vieren. Na het uiteenvallen van een aantal competitiespelende dames- en herenteams leek de club ten dode opgeschreven.

Gelukkig pakten een aantal recreanten de handschoen op en zette de club op eigen houtje voort. Dit is nu alweer zo'n vier jaar geleden, en in die samenstelling bestaat Smash'70 dus nog steeds.
Het feit dat deze nog steeds gezellige club nu 40 jaar jong wordt willen we niet onopgemerkt laten. Het idee is opgepakt om dit groots te gaan vieren, samen met zoveel mogelijk oud-leden in de vorm van een reünietoernooi, met aansluitend een ouderwets gezellige bijklets/feestavond op 7 november. Daarvoor zijn we op zoek naar zoveel mogelijk oud-leden.

Programma zondag 7 november:
13.00 - 17.00: Ouderwets rommeltoernooi volleybal in De Zaert
17.00 - 19.00: Een lekkere hap eten in Sportcafé De Zaert
aansluitend: Gezellig bijpraten onder het genot van een drankje en met een spetterende muziek als verrassing terug in de tijd

Aanmelden van jezelf en je partner kan tot 25 oktober a.s.

Helaas ontkomen we er niet aan een onkostenvergoeding te vragen voor dit feest. Je aanmelding is definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Dan zal je naam ook worden vermeld op de Deelnemerslijst. Hierop kan worden bekeken wie zich reeds hebben aangemeld en kan je kijken wie je die dag kan ontmoeten.

De feestcommissie van VC Smash'70
(Marie-José v.d. Pas, Peter Hendriks, Richard v. Doorn, Gerard Albers)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app