Wandelsport

JeugdvierdaagseDe Jeugd en Gezinsvierdaagse is een vierdaagse voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Je kunt er de 5, 10 en 15 km wandelen. Naast het wandelen zijn er verschillende evenementen, voornamelijk bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. ’s Morgens wordt er gewandeld en je start dan om 9.00 uur.

De 5 km is ook voor rolstoelers toegankelijk en jaarlijks mogen wij ongeveer 150 rolstoelers bij de vierdaagse verwelkomen. Ook is het mogelijk om een dag mee te lopen, de kosten hiervoor bedragen 4,00 euro.

De wandelingen leiden je door de bosrijke omgeving en langs de verschillende bezienswaardigheden van Heeswijk-Dinther. Iedere dag is er ongeveer halverwege de wandeltocht een rust georganiseerd waarvan de consumpties bij het inschrijfgeld zijn inbegrepen. De nevenactiviteiten die georganiseerd worden zijn: dinsdagavond starten we de jeugdvierdaagse met een inschrijfavond waarna de kinderen kunnen deelnemen aan een openingsactiviteit, woensdagmiddag gaan we naar natuurtheater de Kersouwe waar een jeugdvoorstelling te zien is, donderdagmiddag is er een picknick voor alle deelnemers waarna er een activiteitenmiddag op het programma staat, vrijdagmiddag wordt er een sportmiddag georganiseerd, vrijdagavond wordt er als afsluiting een thema spelletjesavond gehouden.

Op zaterdag zijn de starttijden afwijkend in verband met de officiële bloemenhulde en het defilé, zodat iedereen daar tegelijkertijd aanwezig kan zijn. Ook tijdens de nevenactiviteiten, met uitzondering van natuurtheater de Kersouwe, zijn alle consumpties inbegrepen bij het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld voor de hele week bedraagt slechts 10,00 euro en de deelname aan de picknick is gratis.

Dit jaar wordt de Jeugd en Gezinsvierdaagse georganiseerd van 3 t/m 6 augustus 2016. Het thema is OLYMPISCHE SPELEN

Voor inlichtingen kun je bellen naar 0413-293010, 06-13718900 of bekijk de website www.jeugdvierdaagse.nl 

Plaats reactie


app