Wielrennen

170423-PK-toertocht De_Kachelders-VIERKANT-01TWC De Kachelders organiseerde zondag weer haar jaarlijkse toertocht.
 
Voor de kortere afstanden (40-60 km.) ging het naar Schijndel, Boxtel en Gemonde en tot 75 km. ook nog naar Moergestel en Spoordonk.
 
Degenen die echter verder wilden tot 115 km. gingen via Moergestel en Hilvarenbeek naar de Belgische grens met een stop bij “Mieke Pap” in Poppel. Men zich moest zich aanmelden tussen 7.30 en 9.00 uur. De anderen van 9.00 tot 11.00 uur.
 
Ze troffen dit jaar goed weer in tegenstelling tot vorig jaar, toen er - vanwege het slechte weer - weinig belangstelling was.
 
Wielergroepen uit de omgeving meldden zich aan zoals de Hopbel en ’t Verzetje uit Schijndel, de Voorsprong uit Heesch en groepen uit Nuland en Vorstenbosch en natuurlijk de twee eigen groepen zowel heren als dames met als (shirt)sponsor de fa. Dijkhoff uit Heeswijk.
 
De start was bij café de Toren. Dankzij de NTFU is het bij de inschrijving al een tijdje mogelijk de kaarten te scannen, zodat dit niet zoveel tijd meer kost.Het aantal deelnemers was 250 van wie er slechts 10  waren die meededen aan de tocht 40-60 km.
 
 
Foto’s en tekst : Peter Kriele
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app