Wielrennen

aqua veldritCorona maatregelen zorgen voor afgelasting 2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit. Al maanden stond 1 november met rood omcirkeld in onze agenda. Begin september kwam er een update vanuit de overheid en zijn we na veelvuldig overleg met de Gemeente Bernheze tot de conclusie gekomen dat we de veldrit van 2020 met de nodige                                voorzorgsmaatregelen door konden laten gaan!

Onze parcoursbouwers zijn aan de slag gegaan en de sponsorcommissie heeft een tandje bijgeschakeld om alles voor te bereiden en toen kwam er een nieuwe persconferentie.

In spanning hebben we als bestuur van Stichting Wielerevenementen Bernheze gekeken naar de mededelingen van premier Rutte en minister Hugo de Jonge. Waar we al voor vreesden werd werkelijkheid: De besmettingen liepen op en Nederland ging in een gedeeltelijke lockdown. Door deze, volkomen begrijpelijke, maatregelen zijn we genoodzaakt om een streep te zetten door onze 2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit.

Voor ons als organisatie een ontzettend vervelende beslissing, maar we staan volledig achter dit besluit! De gezondheid van onze vrijwilligers, renners, begeleiders en supporters gaat boven alles.

Momenteel beraden we ons als bestuur over nieuwe data voor zowel het criterium en de veldrit voor 2021. Zodra we hier nieuws over hebben kunt u dit lezen op onze website of via social media.

Blijf gezond!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app