Dorpsnieuws

Week van_het_Luisterboek_2016Van 23 t/m 29 mei 2016 vindt de Week van het Luisterboek plaats. Het luisterboek wordt door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. De ene persoon wil graag de reistijd aangenaam doorbrengen in auto of trein, de ander luistert graag tijdens sporten of in bed.

Veel mensen vinden luisteren een toegevoegde waarde en weten de stem te waarderen. Vaak worden luisterboeken voorgelezen door de schrijver zelf, wat het verhaal een extra dimensie geeft. Voor blinden en slechtzienden is het luisterboek natuurlijk dé manier om te lezen.

Volop luisterboeken bij de bibliotheek
De bibliotheek heeft luisterboeken. Nederlandse en Engelse romans, hoorspelen, hoorcolleges, autobiografische verhalen, jeugdboeken; bij de bibliotheek zijn ze volop te leen!

Gratis luistergeschenk voor alle leden
Het Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2016 is gemaakt door Sander van de Pavert van Lucky TV. Van de Pavert schreef het Luistergeschenk over de boekenkast van ons staatshoofd ‘Koning Willy’.

Downloaden of streamen
Net als vorig jaar wordt het Luistergeschenk niet meer als fysieke CD cadeau gedaan, maar als gratis download of streaming.Downloaden en streamen kan HIER vanaf begin mei tot en met 29 mei.

Let op: Na afloop van de Week van het Luisterboek wordt de Geschenkwidget inactief; zowel stream als download zijn dan niet meer beschikbaar. Alleen wanneer men tijdens de Week van het Luisterboek het Luistergeschenk vanuit de widget downloadt, kan deze altijd nog worden beluisterd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen