Dorpsnieuws

SamenUitBusDe nieuwe SAMENUITBUS stelt vanaf 1 juni ouderen in Bernheze en Oss in staat om zelf, samen met anderen, de boodschappen te blijven doen en kleine dagtochtjes te maken. Vrijwilligers halen de ouderen aan huis op en brengen hen weer thuis.

Al negen jaar rijdt de bus in de gemeenten Uden en Veghel en in Heeswijk-Dinther en Loosbroek onder de naam BoodschappenPlusBus. Met het samengaan van RIGOM, Vivaan, Aanzet en een deel van MEE in ONS welzijn was het logisch om deze dienst uit te breiden voor de gemeente Oss en de hele gemeente Bernheze.

Het eerste maandprogramma voor deze regio is klaar, de vrijwilligers zijn voorbereid op hun taken. Dankzij de steun van niet alleen het Oranjefonds, de gemeenten Bernheze en Oss maar ook van de Stichting Vrienden van Ouderenzorg en de vrienden van de BoodschappenPlusBus kunnen we een nieuwe bus in gebruik nemen.

WE KUNNEN BEGINNEN!

Een goed moment om te proosten op dit mooie project!

Dit willen we samen met u doen en met Miriam van der Smissen (bestuurder ONS welzijn), Wethouder Peters (gemeente Oss) en wethouder Glastra van Loon (gemeente Bernheze). Wij nodigen u daarom uit om met ons het glas te heffen

op woensdag 1 juni a.s. om 13.00 uur

in Bloesem, theehuis in Herpen (Wooijstraat 4a).

Wij hopen u daar te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Carmen van den Boom, consulent servicediensten.

T: 088 – 374 25 25

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen