Dorpsnieuws

image001Een duurzamere wereld voor ons én voor onze kinderen. Dat is waar de duurzaamheidsambitie van de gemeente Bernheze over gaat. Om deze ambitie invulling te blijven geven is het van belang met elkaar het gesprek te blijven voeren.

Graag nodigen wij u uit op donderdagavond 6 juli in het Duurzaam Inspiratie Centrum, locatie Lips Groen, voor een inspiratie-bijeenkomst. Deze bijeenkomst is de aftrap van een programma dat ontwikkeld gaat worden om van de gemeente Bernheze een echte duurzame samenleving te maken, waarbij u en uw ideeën een belangrijke rol spelen.

Samen plannen weven voor een energieneutraal Bernheze.

De overeenkomst van de klimaattop van december in Parijs geeft richting. De echte verduurzaming moet komen van u en ons, van individuele burgers, organisaties en bedrijven. Op lokaal niveau en passend bij de maat van onze gemeente en onze dorpen. Daar gaan wij in Bernheze volop aan werken en daar hebben we elkaar bij nodig!

Er is ruimte voor alle aspecten van duurzaamheid. Heeft u ideeën, wilt u meedoen, wilt u meteen aan de slag, heeft u belangstelling of wilt u gewoon komen luisteren? Kom dan naar het Duurzaam Inspiratie Centrum op 6 juli in Nistelrode.

WANNEER Woensdag 6 juli 2016 van 17:30 tot 21:30 (CEST) - Aan agenda toevoegenWAARDuurzaam inspiratie Centrum, LipsGroen - 77 Weijen, 5388 HM Nistelrode - Bekijk kaartTAGS

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen