Dorpsnieuws

Reus van_een_NeusDe zomer van 2016 wordt in Natuurtheater de Kersouwe weer glorieus, als de jeugdtheatergroep de kersouwe speelt ‘Reus van een Neus’! De voorstelling is geschikt voor dappere kadetten vanaf 4 jaar. De première is op woensdagmiddag 13 juli om 15.00 uur. Entree €4,- (excl. €0,50 serv.kosten)

Feeën, trollen en Cyrano De feeën uit de hemel moeten ervoor zorgen dat alles op aarde goed gaat. De stinkende trollen uit het moeras houden een oogje in het zeil en controleren de feeën administratie. Op een dag ontdekken zij een foutje… De feeën krijgen dan één dag om die fout op te lossen. Ook is er Cyrano, hij studeert aan de kadettenmavo, is ietwat verlegen en kan rijmen als de beste. Zijn hart verliest hij aan een meisje die hem niet ziet staan. Best gek eigenlijk, want hij heeft een reuzenneus!

En meer gaan we niet aan jullie neus hangen! Kom het lekker zelf bekijken tijdens de première van Reus van een Neus op woensdag 13 juli om 15.00 uur. Of tijdens de voorstellingen op woensdagen 20 en 27 juli om 15.00 uur en zaterdagen 23 en 30 juli om 19.00 uur.

Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl 

Bewaren

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen