Dorpsnieuws

rodenburgDe inschrijvingen voor kavels in het plan Rodenburg stromen binnen. Heeft u belangstelling, dan kunt u zich nog inschrijven. Heeft u zich al ingeschreven, dan adviseren we u om na 29 juli 2016 te controleren of uw gegevens goed zijn verwerkt.

Inschrijfprocedure

Inschrijven kan tot en met 29 juli 2016, 12.00 uur.Van 29 juli tot en met 5 augustus 12.00 uur kunt u de inschrijflijst controleren op de website van Actief Burgerschap,www.hadeejer.nl/dorpsnieuws/actiefburgerschap. We adviseren u om dat te doen, omdat we de toewijzing baseren op de gegevens op deze lijst.Tot en met 4 september 2016 maken de gemeente en Actief Burgerschap een plan wie welke kavel toegewezen krijgt. We baseren ons daarbij op de wensen van de inschrijvers en de beschikbare kavels.Na 7 september 2016 organiseren we een openbare bijeenkomst waarin we de toewijzing uitleggen. Als meer mensen zich voor dezelfde kavel hebben ingeschreven, vindt dan ook de loting plaats. Alle inschrijvers krijgen persoonlijk bericht over de datum van deze bijeenkomst.U kunt vervolgens tot en met 2 oktober 2016 een optie nemen op een toegewezen kavel.

Inschrijven

Wilt u zich nog inschrijven, of hebt u zich al ingeschreven, maar nog niet het Excelformulier ingevuld, dan kan dat door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een e-mail met twee bijlages; een kaart en een Excelformulier. Wilt u het Excelformulier zo volledig mogelijk invullen? U kunt het ingevulde formulier vervolgens opsturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De ingevulde Excelformulieren moeten uiterlijk 29 juli om 12.00 uur bij ons binnen zijn.
Direct na 29 juli wordt de uiteindelijke lijst geplaatst op de website van Actief Burgerschap. Wij vragen u te controleren of uw inschrijving op deze lijst staat.

Samen bouwen

We merken dat veel mensen hun huis samen met anderen willen bouwen en dus belangstelling hebben voor kavels die naast elkaar liggen. Om een goede match te kunnen maken tussen de inschrijvers en de kavels, is het belangrijk dat we weten met wie u wilt samenwerken en wat uw plannen zijn. U kunt dat aangeven in het Excelformulier, in de laatste kolom. Noem daarbij alle namen van de andere betrokken inschrijvers en vermeld wat uw plannen voor samenwerking zijn.

Plan Rodenburg

De gemeente is aan de slag met het bestemmingsplan voor woningbouw op de locatie Rodenburg in Heeswijk-Dinther. Bij het inventariseren van de behoefte trekt ze samen op met Stichting Actief Burgerschap van Heeswijk-Dinther.

Meer informatie over het plan Rodenburg

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen