Dorpsnieuws

foto beleeftvHet is weer bijna zover. De Rabo Clubkascampagne! Als lid van de Rabobank kunt u stemmen op uw favoriete club/project. Iedere stem is geld waard terwijl het u niets kost. Zo was iedere stem in 2015 € 4,06 waard!

De Stg. Vrienden van Cunera/de Bongerd doet ook mee met de Clubkascampagne. Het bestuur van de stichting zou graag een BeleefTV ter beschikking stellen aan de bewoners van Cunera/de Bongerd. Beleef TV is een digitale schakel tussen de inwoners van Cunera/de Bongerd en de buitenwereld die hersenen en spieren aanzet tot trainen. Daar is veel geld voor nodig en daar kunt u ze bij helpen.

Uw stem uitbrengen kan alleen als u lid bent van Rabobank OssBernheze. Het lidmaatschap is kosteloos! Niet iedereen die een bankrekening heeft bij de Rabobank is automatisch lid. Wij roepen u, uw familieleden en kennissen dan ook op om lid te worden van de Rabobank OssBernheze. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 0412-457777 of binnen te lopen op het kantoor van de Rabobank in Heeswijk-Dinther.
Lid worden via internet gaat het snelst. Regel het wel vóór 15 september anders kunt u in oktober niet stemmen. Ga naar: www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden en meldt u aan zodat u in oktober uw stem kunt laten horen ten bate van de Stg Vrienden Cunera/de Bongerd.

Laat uw stem niet verloren gaan!

Namens het bestuur van Stg. Vrienden Cunera/de Bongerd alvast bedankt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen