Dorpsnieuws

KBO DintherIedere 4e donderdag van de maand, van 10 – 11.30 uur, wordt in Cultureel Centrum Servaes een koffieochtend georganiseerd voor senioren. De gastvrouwen Jannie van Rixtel, Nelly van Hemmen en Annie Oosterholt ontvangen u graag met een gratis kopje koffie.

De parochie Dinther heeft een heleboel oude(re) foto’s, die leuk zijn om te bekijken en vooral ook om te duiden welke mensen er bij welke gelegenheid op te zien zijn. Ria van Hemmen brengt een aantal foto’s mee naar de koffieochtend op donderdag 25 augustus. Interessant! Iedereen is van harte welkom. Aanmelding is niet nodig.

 

 

Liederentafel in Dinther

Woensdag 3 augustus was het zover. ’s Avonds was er helaas geen buitenprogramma mogelijk. Het regende al de hele dag. Daarom was het mooi dat de LIEDERENTAFEL kon doorgaan in cc Servaes. Muziekgroep “ut Bont gezelschap” uit Odiliapeel presenteerde deze avond met verve. Het plezier dat de groep uitstraalde enthousiasmeerde de ongeveer 100 aanwezigen. Zij zongen volop mee met bekende liedjes van vroeger en uit de huidige tijd. Het werd een genoeglijke avond. KBO-Dinther is blij deze bijzondere activiteit midden in de zomerse vakantietijd te hebben kunnen organiseren. Volgend jaar wellicht weer!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen