Dorpsnieuws

Kampement 2Altijd al ridder willen worden en de spanning willen voelen van een echte veldslag? Kom op 16 t/m 18 augustus naar Kasteel Heeswijk waar de vereniging Noorderwind kinderen in een Kiddy Battle opleidt tot echte ridders!

De ridders van Noorderwind laten de kinderen kennismaken met: het omgaan met zwaarden, het marcheren naar de veldslag, een indrukwekkende veldslag uitvechten en natuurlijk zo dramatisch mogelijk neer vallen! Na de Kiddy Battle worden de kinderen geridderd! Een hele beleving in de zomervakantie!

Kampement

Bent u benieuwd naar hoe men leefde in de middeleeuwen? De vereniging Noorderwind laat u dit zien! Neem een kijkje in het kampement in de kasteeltuin waar de ridders u kennis laten maken met de wapens waarmee men vocht, worden er demonstraties gegeven in de Historische Europese Martial Arts met wapens als langzwaard, sikkel, dolk en ongewapend. De ridders van Noorderwind vertellen u graag meer!

Entree volwassenen € 10,00 Kinderen € 6,00. Museumkaarthouders en leden Brabants Landschap gratis toegang. Meer informatie:www.kasteelheeswijk.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen