Dorpsnieuws

ZankyouKasteel Heeswijk Horeca heeft met trots de prijs voor de beste trouwlocatie van ZankYou International Wedding Awards 2016 in ontvangst mogen nemen.

De ZankYou International Wedding Award (ZIWA) is een prijs die professionals uit de eigen sector aan elkaar toekennen in verschillende categorieën welke gericht zijn op uitmuntendheid en service in de bruiloftenbranche. De ZIWA prijs is een erkend fenomeen en de uitreiking ervan wordt al sinds 2007 elk jaar georganiseerd in 14 landen, waaronder Nederland.

MEER OVER ZANKYOU

ZankYou is opgericht door twee Spaanse vrienden die bruidskoppels wilden helpen hun bruiloft online te organiseren. Een online cadeaulijst en een zelf te maken bruiloftssite ontbraken nog. Tegenwoordig zijn bruidskoppels méér en méér internationaal en hebben vaak geen behoefte aan cadeaus in de vorm van (bijvoorbeeld) huisraad. Daarnaast, door een veranderende lifestyle, komen gasten voor een bruiloft vaak van over de hele wereld. Dus is een online cadeaulijst wel zo handig! http://www.zankyou.com/nl/over-ons 

Inmiddels biedt ZankYou haar services aan in de Verenigde Staten, verschillende landen in Latijns-Amerika en in een groot gedeelte van Europa. Dit in máár liefst acht talen (Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Pools en Nederlands).

Tot nu toe hebben meer dan 100.000 koppels een bruiloftsite aangemaakt via ZankYou, met meer dan 500.000 cadeaus die via de ZankYou website staan aangegeven. Iedere maand loggen meer dan 3 miljoen mensen in op de website met een gemiddelde van 10 miljoen bezoekers per maand. Het registratiesysteem wordt ondersteund door erkende internationale organisaties als Citibank en alle betalingen worden gecontroleerd door Geotrust (Verisign).

ZankYou is in 2007 opgericht, en opgenomen in de top 20 websites wereldwijd (nummer één in Europa) door Feedmyapp. ZankYou is er trots op marktleider te zijn op het gebied van internettools die worden ingezet bij de organisatie van bruiloften.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen