Dorpsnieuws

BernhezeDe gemeente Bernheze looft elk jaar een Cultuurprijs uit. Elke vereniging, instelling of organisatie die een origineel kunst- en cultuurproject heeft uitgevoerd of organiseert, kan in aanmerking komen voor deze prijs en een bedrag van € 2.500,- winnen.

U kunt tot 31 januari 2017 projecten voordragen.

Criteria

Het project moet in 2015-2016:

uitgevoerd zijn of geïnitieerd zijn en op korte termijn worden uitgevoerd origineel zijn met kunst en cultuur te maken hebben, geïnitieerd zijn vanuit Bernheze en/of plaatsvinden in Bernheze, een educatief karakter hebben in samenwerking ontwikkeld zijn met andere partijen en organisaties kennismaking met cultuur en kunst bevorderen.

Een project voordragen

Iedereen kan een project voor de prijs voordragen. In de voordracht moet het volgende staan:

doelen en activiteiten van het projectwanneer het project is uitgevoerd of is geïnitieerd en wordt uitgevoerd

U hoeft bij de voordracht geen financiële verantwoording af te leggen. Stuur uw voordracht voor 31 januari 2017 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie wint de prijs?

Projecten die aan zoveel mogelijk criteria voldoen, maken de meeste kans om de Cultuurprijs 2015-2016 te winnen. De werkgroep Cultuurprijs beoordeelt de voorgedragen projecten begin 2017. Het college van burgemeester en wethouders beslist uiteindelijk wie de prijs wint.

Wilt u van tevoren overleggen over de mogelijkheden, neem dan contact op met Melanie van Erp van de gemeente Bernheze, telefoon 14 0412.

Meer nieuws

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen