Dorpsnieuws

ons welzijn 1Over de organisatie: Ieder mens doet mee en telt mee. Dat is onze missie. We maken groei en ontwikkeling van de mens en de maatschappij mogelijk door samen met burgers, netwerkpartners en beleidsmakers te bouwen aan een samenleving waarin iedereen van waarde is,

iedereen mee mag en kan doen. Voor meer informatie over de organisatie kijk op www.ons-welzijn.nl

Korte omschrijving werkzaamheden: In Bernheze en omgeving staan momenteel 800 alarmtoestellen van ONS welzijn. Met deze toestellen kunnen mensen in noodsituaties hulp van familie, buren en bekenden of van een thuiszorgorganisatie inroepen door simpelweg op een knop te drukken. Door de druk op de knop belt het alarmtoestel automatisch de alarmcentrale van ONS welzijn en die belt, als dat nodig is, een van de opgegeven contactpersonen of thuiszorgorganisatie. Met een alarmtoestel zijn mensen ervan verzekerd dat er hulp komt.

Deze toestellen worden geplaatst en onderhouden door vrijwilligers van ONS welzijn. Omdat er af en toe vrijwilligers stoppen, is ONS welzijn op zoek naar enkele nieuwe vrijwilligers. Dit zijn mannen of vrouwen, het liefste met enig verstand van elektronica en telefonie. Gemiddeld zijn de huidige vrijwilligers een uur per week met dit werk bezig. Uiteraard krijgen de vrijwilligers de nodige uitleg en ondersteuning door een beroepskracht. De werkelijk gemaakte onkosten kunnen gedeclareerd worden en ieder jaar is er een gezellige bijeenkomst van de vrijwilligers van de alarmering.

Gevraagd wordt: - Bij voorkeur verstand van elektronica en telefonie

Geboden wordt: - Begeleiding - Ondersteuning - Onkostenvergoeding

Werktijden: - Zelf in te vullen

Aannameprocedure: - Kennismakingsgesprek - Contrac

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen