Dorpsnieuws

KennismakersBibliotheek Heeswijk-Dinther organiseert een Kennismaker-lezing over ‘Voeding en Beweging’ op maandag 29 januari 2018 om 20.00 uur – 22.00 uur, verzorgd door Janneke Kierkels.
Veel mensen denken dat je een gezonde leefstijl alleen kunt bereiken door het volgen van allerlei voorschriften.
Maar dat werkt vaak helemaal niet.
Janneke Kierkels, eigenaresse van OLijf, heeft dat aan den lijve ondervonden maar ziet ook in haar praktijk dat het niet zo werkt. ‘Niet je voeding maar jíj bent de sleutel’ is haar motto.
Neem de regie
Door zelf bewuste keuzes te maken, is het gemakkelijker je einddoel te bereiken. Zoals Janneke zegt: ‘Autonome keuzes geven je kracht en daardoor energie. Maar het kan lastig zijn om dit te doen. Daar wil ik mensen graag bij helpen en daarmee een gezondere leefstijl te bereiken. Het is namelijk veel gemakkelijker om een gebakje te laten staan omdat je dat zelf wil, dan omdat het moet.’
Lezing Voeding en Beweging
Tijdens de lezing die Janneke op 29 januari in bibliotheek Heeswijk-Dinther geeft, deelt ze haar ervaringen en laat ze zien hoe je met veel meer energie én plezier met eten en bewegen om kunt gaan. Een verhaal waar je blij van wordt en dat meteen positieve energie geeft.
De toegang voor de lezing is gratis. Graag wel vooraf aanmelden via dit aanmeldformulier of aan de balie in één van onze bibliotheken.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen