Dorpsnieuws

De Aa en het kasteelOp Tweede Paasdag opent Kanoverhuur Beekdal een nieuwe kanoroute vanaf Kasteel Heeswijk naar Berlicum.
Burgemeester Pommer van Sint Michielsgestel en wethouder Glastra van Loon van Bernheze openen gezamenlijk deze nieuwe toeristische activiteit.
Om 14.30u stappen zij in een kano op Landgoed Heeswijk en peddelen stroomafwaarts de gemeentegrens over.
 
Desiree Tooren, oprichter en eigenaar van Kanoverhuur Beekdal, heeft hiervoor een samenwerking gestart met Kasteel Heeswijk en brasserie Het Koetshuis. Vanaf Pasen heeft zij als opstapplaats het binnenkort ingerichte parkeerterrein aan de zuidzijde van het landgoed, aan de Aa.
 
Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag liggen daar van 10-17u de kano’s gereed. De vaarroute gaat stroomafwaarts tot aan de Beusingsedijk in Berlicum. Onderweg kun je genieten van de natuur op en langs de meanderende Aa. Tenslotte staat er een busje klaar om de kanovaarders terug te brengen naar het beginpunt. Alternatief is het doorgaan met een arrangement van de Kanoverhuur.
“Wij vinden dit een prachtige verbinding van de Heerlijkheid Heeswijk richting Den Bosch!” aldus kasteeldirecteur Luc Eekhout.
 
Kanoverhuur Beekdal gunt ieder een dag van ontspanning en daarom ondersteunt zij stichting Levina Janna die onbezoldigde mantelzorgers in het zonnetje zet.
 
Meer informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen