Dorpsnieuws

image 1In Galerie De Meesters vindt van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020 de najaarsexpositie Kunst in Beeld plaats. Deze is iedere vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 13.00-17.00 uur. Op donderdag 26 december (2e Kerstdag) én van maandag 30 december t/m donderdag 2 januari is de expositie extra geopend.

In deze najaarsexpositie is naast prachtig, nieuw werk van de vaste kunstenaars ook ruimte gemaakt voor diverse nieuwe kunstenaars. Hierdoor zijn er veel nieuwe kunstwerken te zien en te beleven. 

Hedendaags realisme en figuratieve kunst is steeds in ontwikkeling, waardoor nieuwe werken met spannende contrasten ontstaan!

Loop gerust eens binnen om rond te kijken; ze vertellen er graag over het werk en de kunstenaars! Op de zondagen is er steeds een kunstenaar aanwezig om uw vragen te beantwoorden over zijn/haar werk.

Tijdens deze expositie worden op 16 en 30 november en op 12 en 14 december door Rein van der Eerden GLASFUSING workshops gegeven! U kunt natuurlijk zelf een glasobject maken (inschrijven via contactformulier) of eens een kijkje komen nemen en ontdekken hoe een glaskunstwerk gemaakt wordt!

ADRES:
Hoofdstraat 100
5473 AT Heeswijk-Dinther

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen