Dorpsnieuws

jeugdzeskampDit jaar zal de 6e editie van de Jeugdzeskamp van Heeswijk-Dinther en Loosbroek plaatsvinden op zondag 13 september van 09:00 tot 17:00, wat betekent voor ons het jubileumjaar!

Normaliter is een 5e jaar een jubileumjaar, maar omdat het hier gaat om een zeskamp, is het 6e jaar omgedoopt tot jubileumjaar.
Tijdens deze dag worden in verschillende zeskamponderdelen de deelnemers op de proef gesteld en zullen er weer wat mooie herinneringen worden gemaakt.
Vanwege de jubileum-editie zullen de 6 beste spellen van de afgelopen 6 jaar onderdeel worden van de jeugdzeskamp 2020.
Maar wat is nou een Jeugdzeskamp zonder deelnemers? Inderdaad, niet zoals het bedoeld is! Daarom roepen wij alle jeugd van Heeswijk-Dinther en Loosbroek op om zich met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes etc. in te schrijven voor dit geweldige evenement. De inschrijving is geopend.

Hieraan zitten een aantal voorwaarden verbonden:
- Jullie zijn tussen de 7 en 15 jaar oud
- Het team bestaat uit 8 tot 12 deelnemers.
- De kosten bedragen 30 euro per team.
- De inschrijving zal openen op 15 mei
- De inschrijving zal sluiten op 5 juni.
Kijk voor inschrijving en eventueel meer informatie op www.jongnederlandhdl.nl/zeskamp
Tot dan!

RIVM maatregelen omtrent corona
Wat leven we momenteel toch in een gekke tijd met zijn allen. De organisatie heeft de ontwikkelingen rondom het covid-19 virus goed in de gaten gehouden en hebben goede hoop dat dit lokale evenement gericht op kinderen doorgang zou kunnen vinden, maar zeker weten doen we dit natuurlijk niet. Mocht het onverhoopt toch zijn dat de Jeugdzeskamp niet door mag gaan, ontvangt iedereen zijn inschrijfgeld terug.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen