Dorpsnieuws

LennonEigenlijk’ zouden we met de kids en begeleiders nu in Zeeland zitten.
Voetjes in het zand, springen in de zee, dansen in de grote zaal en springen op het luchtkussen.

Een paar maanden geleden besloten we (ivm Corona) om te annuleren.

En eigenlijk missen we Zeeland heel erg. Een weekje waar we altijd erg naar uit kijken. En met ‘we’ bedoel ik: de kinderen maar zeer zeker ook begeleiders. Een weekje feest. Een weekje even anders dan anders.
Samen vakantie vieren en genieten van Zeeland.

Maar

We hebben niet stil gezeten

Er kwam een plan B

We hebben de kids gevraagd: wat nou als we hier in onze tuin op vakantie gaan? Wat zouden jullie dan willen doen? Dat wisten ze wel, ze somden
op: We willen Barbecue, springkussen, pannenkoeken eten, ijsjes eten, zwemmen, playbackshow, timmeren, een make-up workshop, buikschuiven, watergevecht, een DJ, kampvuur en kamperen in een tent.

En zie hier..

Het podium is gebouwd, ballonnen opgeblazen en de slingers wapperen in de wind. Lennon vult nog even het laatste zwembadje. Want zo meteen begint ons eigen Lima Zomerfestival!  Meer foto's.

Vandaag trappen we af met Martjes Minidisco, een ijscokar en een make-up workshop van twee oud begeleiders en kunnen de kids plonzen in een van onze zes zwembaden (oa een loungepool of modderboot).

Dus ‘eigenlijk’ hebben we het zo slecht nog niet! Wij zijn er klaar voor en gaan de komende vijf dagen genieten van een weekje vakantie in onze prachtige tuin!

 Vanochtend kwamen we met de kinderen/jeugdigen en begeleiders van alle drie de huizen bij elkaar in onze prachtige tuin, in het zonnetje met heeeeel erg veel goede zin!
De week werd geopend door een woordje vooraf, waarna Peter, een van onze jeugdigen, de eer had om het lint door te knippen en ons enige echte zomerfestival officieel van start te laten gaan!
We gaan er een prachtige week van maken, samen met elkaar!!

Lianne van Genugten
Raad van Bestuur Buro Lima


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen