Dorpsnieuws

190915 EM ABBA Fever Kersouwe 2Natuurtheater de Kersouwe uit Heeswijk-Dinther heeft het 'alternatieve' theaterseizoen afgesloten, maar kijkt uiteraard al weer vooruit naar 2021.Voor de techniekgroep kan het natuurtheater nog wel wat nieuwe helpende handjes gebruiken.

Werken bij techniek betekent, dat je ondersteunt bij de op- en/of afbouw van voorstellingen in De Kersouwe. Maar ook dat je mooie voorstellingen ziet in onze bossen en werkt met professionele apparatuur. En het belangrijkste… dat je in een gezellig team terechtkomt!

We vragen een inzetbaarheid van minimaal 6 dagdelen per seizoen (los van workshops en oefenen). De opbouw van een voorstelling start meestal rond 13:00 uur en eindigt rond middernacht. Hierbij worden shifts gemaakt qua indeling. Je helpt dan onder meer met laden en lossen van materialen, met de opbouw van licht en geluid, en werkt samen met de technici van een artiest. En natuurlijk zorgen we rond etenstijd voor een goede maaltijd.

Heb je interesse om aan te sluiten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen