Dorpsnieuws

cc ServaesNaar aanleiding van een telefonisch overleg van de voorzitter van Servaes met de gemeente, eerder vandaag, is duidelijk geworden dat ook voor de gemeenschapshuizen de komende 3 weken de sluitingstijd van 22.00 uur van kracht is.

Dit betekent dat er per 1 oktober na 21.00 uur geen bezoekers meer binnen mogen komen en dat om 22.00 uur alle bezoekers/ gebruikers uit het gemeenschapshuis moeten zijn vertrokken.

Met betrekking tot het dragen van mondkapjes:

Vanuit de overheid wordt dringend geadviseerd om in openbare gebouwen een mondkapje te dragen.

Voor bezoekers / gebruikers van Servaes neemt het bestuur van Servaes dit advies over. Dit betekent dat er dringend wordt geadviseerd om bij binnenkomst bij Servaes een mondkapje te dragen. Zodra u in de ruimte bent waar de activiteit plaatsvindt en u op uw plek zit kan het mondkapje worden afgezet. Bij het vertrek weer het mondkapje opzetten. Voor de biljarters is het advies om tijdens het spel (waarbij biljarters elkaar regelmatig passeren) een mondkapje te dragen.

Deze maatregelen gelden voor de komende 3 weken en daarna zullen we de adviezen van de overheid blijven volgen. Samen moeten we proberen om alles in het werk te stellen om het Covid 19 virus een halt toe te roepen, dit voor uw eigen gezondheid en voor de gezondheid van de mensen om u heen.

Bedankt voor uw medewerking en inzet, met gezonde groeten,

namens bestuur cc Servaes Tonny van der Ven wnd. secr. cc Servaes

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen