Dorpsnieuws

1e6098c4 2c23 4be6 836a 92d401570d51 image3126239746295322968De gemeente Bernheze en de Belastingdienst/Toeslagen werken samen om ouders te helpen die door de problemen met kinderopvangtoeslag getroffen zijn. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ouders naast financiële compensatie ook andere hulp kunnen ontvangen om hun leven weer op orde te krijgen.

Bent u gedupeerd?
De Belastingdienst/Toeslagen compenseert gedupeerde ouders. Maar deze financiële compensatie is niet altijd voldoende. Er kunnen problemen zijn ontstaan rondom bijvoorbeeld huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. Ook in Bernheze zijn er getroffen gezinnen. Wij weten alleen nog niet welke gezinnen dit zijn. Maar waar nodig, willen wij u graag met hulp en ondersteuning bijstaan.

Bent u ook slachtoffer van de Kinderopvangtoeslag?
Wat kunt u doen?
Meldt u zich als gedupeerde bij de Belastingdienst. Dat kan via het speciale telefoonnummer: 0800-23 58 358. De Belastingdienst gaat met u in gesprek. Daarna informeert de Belastingdienst ons, als u hulp van de gemeente kunt gebruiken en daarvoor toestemming geeft.

U kunt zich ook rechtstreeks melden bij onze contactpersoon Ingrid van Gijzel. U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0412-45 88 88. Ingrid van Gijzel gaat met u in gesprek om te kijken of en welke begeleiding, hulp- en dienstverlening nodig is. We doen dit volgens de landelijke samenwerkingsafspraken met de Belastingdienst.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen