Dorpsnieuws

XstembureautellersOp 17 maart 2021 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. En op 15 en 16 maart kan een aantal doelgroepen stemmen op een beperkt aantal stembureaus. Wij zijn op zoek naar stembureauleden en tellers op 15, 16 en 17 maart. Lijkt je dit leuk, meld je aan!

Corona
Ook bij de verkiezingen in maart 2021 houden wij rekening met de coronamaatregelen. We maken onder andere gebruik van gezichtsbescherming, wegwerphandschoenen, kuchschermen en handdesinfectiemiddelen.

tAanmelden en vergoeding
We heabben juist nu extra mensen nodig! Wil je je opgeven? Doe dit dan via: https://bernheze.mijnverkiezing.nl/mijnverkiezing/auth/register Vervolgens krijg je een e-mail van Procura om je persoonsgegevens door te geven. Vul je rekeningnummer met IBAN in voor het uitbetalen van de vergoeding.

Vergoeding
Stembureaulid: € 225,- (hele dag)
Teller: € 60,- per dagdeel

Je krijgt op tijd bericht of je wel of niet op een stembureau geplaatst kan worden.

Training
Wij vragen iedere teller om een verplichte training te volgen. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van het hele verkiezingsproces.

Belangrijk
Vraag jezelf af of je gezond bent en niet tot een risicogroep behoort.

Vragen?
Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen