Dorpsnieuws

kasten leegDoor de coronamaatregelen zijn de bibliotheekgebouwen voorlopig nog gesloten voor bezoekers.
Maar gelukkig zijn er wel overal afhaalpunten geopend. Hoe werkt dat?

Bibliotheekleden kunnen boeken en andere materialen thuis online reserveren. Zodra je bericht hebt gekregen dat de gereserveerde boeken of verrassingstassen voor je klaar staan, kun je die ophalen bij het afhaalpunt dat je zelf vooraf hebt uitgekozen.

Veel boeken en andere materialen worden op deze manier via de afhaalpunten uitgeleend en we zijn blij dat we elkaar zo toch kunnen helpen. Maar wat de leners nu niet zien: de kasten raken leeg en teveel bibliotheekleden moeten steeds langer op hun gereserveerde boeken wachten.

Daarom doen we een dringende oproep: lever de geleende boeken en andere materialen die je hebt gelezen zo snel mogelijk in bij de afhaalpunten. Dan kan de volgende lener weer van het boek genieten en helpen we elkaar. Boek uit? Lever het snel in!

Ben je zelf niet in staat om de boeken in te leveren? Voorlopig leen je nog boetevrij. Maar misschien wil iemand anders je boeken inleveren.

Je kunt de boeken bij de afhaalpunten van alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken (Bernheze, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden), op een veilige manier inleveren. Dat kan doordeweeks en op zaterdag. De openingstijden van de afhaalpunten zijn te vinden op Afhaalpunten Bibliotheek geopend | Noord Oost Brabantse Bibliotheken (nobb.nl)

Bedankt voor jullie medewerking, veel leesplezier en tot ziens!

.

Bibliotheek Nieuwsbrief NOBB
www.nobb.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Raadhuislaan 10, 5341 GM OSS, NEDERLAND
0412 622618

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen