Dorpsnieuws

opendag 2022Beste meisjes en jongens van groep 7-8 en beste ouders...
Onderstaande tekst is van de Open Dag van 2021. Deze wordt nog aangepast voor de Open Dag van 29 januari 2022! De vlogs en de talkshow van vorig jaar blijven staan op deze website. Deze informatie is nog steeds actueel.

Het Zwijsen College is dé school voor havo en vwo in Veghel en de regio. Wat hadden we jullie graag ons moderne en bruisende gebouw laten zien, maar dat gaat dit jaar niet. In plaats daarvan kunnen jullie een mooie virtuele tour maken via deze speciale homepage. Je kunt live uitzendingen volgen (en terugzien), allerlei filmpjes en vlogs bekijken en informatie aanklikken. Je hoeft je nergens voor aan te melden. Heb je vragen dan kun je met ons chatten en bellen. Doe dat gerust! We wensen je heel veel kijk-, luister- en leesplezier. Hopelijk ben je onder de indruk en zien we je volgend jaar terug op het Zwijsen College.

Tijden van de livestream
10.30-11.15Talkshow voor ouders en leerlingen
12.00-12.30Live leerlingenpanel ronde 1
13.30-14.00Live leerlingenpanel ronde 2
Mocht je een live uitzending gemist hebben dan is dat niet erg. We zorgen er gedurende de Open Dag namelijk voor dat alle opgenomen livestreams zo snel mogelijk bij de video's geplaatst worden. Op die manier kun je een uitzending altijd terugkijken.

 

Je vindt hieronder een heleboel leuke vlogs en video's, maar ook links naar interessante pagina's en downloads. Vergeet dus niet om door te scrollen!

 

 

Kijk en luister mee
Live vanuit de studio op de Noordkade
Tijdens onze online Open Dag kun je drie keer een live uitzending bekijken. In de talkshow vertellen een mentor, een ouder, een leerling, een teamleider en onze locatiedirecteur over het onderwijs, de begeleiding en de sfeer op onze school. In de leerlingenpanels vertellen onze leerlingen hoe ze het Zwijsen College ervaren. We beantwoorden dan ook chatvragen van de kijkers. Stuur je een WhatsApp berichtje naar 06-53624795 dan heb je kans dat je vraag zelfs tijdens de uitzending live beantwoord wordt. Natuurlijk kun je ook gewoon de chatbutton gebruiken, rechtsonder op de website. Veel kijk- en luisterplezier!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen