Dorpsnieuws

koekenEind maart komen de zussen Lot en Ruth Mollema samen met een vriendin en een groep van ongeveer 15 personen in actie voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Ze klimmen met z'n allen naar de top van de Bishorn (4153m) in Zwitserland. De drie dames staan tevens garant voor het ophalen van €4.500 euro sponsorgeld.

koekenbaksters

Het opgehaalde bedrag wordt geïnvesteerd in onderzoek naar neuroblastoom, een moeilijk te behandelen vorm van kanker in het zenuwstelsel bij kinderen. Ze vinden dat geen enkel kind de strijd met deze verschrikkelijke ziekte mag verliezen en hopen zo steentje bij te kunnen dragen.

Aangezien ze een zo hoog mogelijk sponsorbedrag willen ophalen voor Stichting KiKa hebben ze drie leuke producten die jullie van ze kunnen (gaan) afnemen. Hiervan gaat natuurlijk alle winst naar KiKa!

Ruth heeft in haar bedrijfje “Zuivere Koek” een speciale koek voor KiKa ontwikkeld; de Rocky Road. “Onze klim naar de top zal een 'rocky road' zijn, maar dat is niks vergeleken met de weg die kinderen met kanker af moeten leggen”, aldus de dames. Wat zit er in de Rocky Road koek? Marshmallows, pretzels, pecan en chocolade. Ze zijn 100% vegan én verrukkelijk. De koeken verkopen ze voor €2,75 per stuk.

Ook kun je een set met 4 unieke wenskaarten kopen, allemaal ontworpen door verschillende illustrators, jonge ondernemers, in hun kenniskring. Deze set verkopen ze voor 6,99.

kaartenDe koeken en kaarten kunnen tot zondag 23 januari 10:00 besteld worden. Die dag gaan de dames met hulptroepen de koeken bakken.

Wil iets bestellen? Geef je bestelling dan samen met je naam, telefoonnummer (en evt. adres) door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wanneer je een Tikkie van hen ontvangt en betaald hebt, is je bestelling bevestigd. De verzendkosten zijn €4,10 t/m 8 koeken. Bestel je meer dan 8 koeken? Dan betaal je €6,95 verzendkosten. Op maandag 24 januari gaan zij de bestellingen (koeken en/of kaarten) versturen. Wil je je bestelling komen ophalen, dan kan dat ook, regel dat dan even met hen via de mail.

Binnenkort zal het derde product te koop zijn. Ook “Meesters van de Halm” wil de actie van de dames graag steunen. Ruth heeft daarom een muesli mogen samenstellen die binnenkort bij de Halm te koop is. Van iedere verkochte zak gaat er 2 euro naar KiKa. Hier over later meer via social media-kanalen.

Voor alle producten geldt OP=OP, dus grijp je kans!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen