Dorpsnieuws

Logo SPIn het weekend van 19 november 2022, waarin de dag van de rechten van het kind valt, krijgt de succesvolle 1e editie van de uitreiking van de kinderlintjes Bernheze een vervolg. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 19 november 2022 in het sprookjesachtige Kasteel Heeswijk.

De doelgroep zijn kinderen tot en met 17 jaar, die uit eigen beweging en belangeloos iets bijzonders hebben gedaan voor de maatschappij of iets uitzonderlijks hebben gepresteerd. Bijvoorbeeld het wekelijks afval prikken in de eigen wijk, boodschappen doen voor ouderen of ander vrijwilligerswerk. De aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Kandidaten voor een Bernhezer kinderlintje kunnen wederom worden aangemeld. Dat kan door bijvoorbeeld ouders of verzorgers, opa’s en oma’s, juffen en meesters en bekenden.

Aanmelden van kinderen voor een kinderlintje 2022 kan tot uiterlijk 1 november 2022 via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via dit e-mailadres kan ook nadere informatie opgevraagd worden.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen