Dorpsnieuws

6b933e73 cad4 4c7b b40b 5056e04320f9 thumb420Het Grootste Bruin Cafe is opgeleverd, het bier smaakt al verrekes en het spiksplinternieuwe parcours ligt er strak bij.Vandaag barst het 24-uurs Solexrace festival weer los! In deze mail lees je de laatste tips en nieuwtjes. Poah, wat hebben wij er on-tie-ge-lijk veel zin in!

Zaterdag om 17.00 uur klinkt het startschot van de 24-uursrace van Heeswijk. Eén dag eerder trappen we het lekkerste weekend van het jaar na 1097 dagen(!) eindelijk weer af. Met o.a. The Dirty Daddies, Jan Biggel, Høken met de Heinoos, de Paloma’s en Paul Elstak wordt het ongetwijfeld een knaller.

De Weergoden
De weergoden zijn ons goed gezind. Zoals het er nu naar uitziet wordt het dorstig weer. Heerlijk toch? Wil je er na de eerste dag niet als een kreeft bijlopen? Vergeet dan zo nu en dan niet te smeren. Zonnebrand wordt in kleine hoeveelheden op het festivalterrein toegestaan.

Dakar truck
Vrijdag 26 augustus vanaf 17:00 uur kun je in een Dakar truck over het brascross-terrein! De volledige opbrengst - meerijden kan vanaf €25 p.p. - komt ten goede aan KiKa.

Er zullen verschillende trucks aanwezig zijn, zoals Versteijnen Truck Racing, SchoonesDakar.nl, Ex Dakar Team van Eimbert Timmermans, Greenteam Panhuijzen, Spuiterij Munsters Rally Team. Laat de droom van je kind - of die van jezelf - uitkomen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Naast Dakar Trucks, zijn er dit jaar ook Buggy’s van Roca Rally Team, Deliverybike.com Dakar Team en Dakar team Spierings te bewonderen.

Parkeren
Kom je met de auto? Maak het jezelf makkelijk (en nog eens voordeliger ook) en scoor je parkeertickets van tevoren online. Op locatie kun je een parkeerticket halen tegen een contante betaling van €10,- voor een dag of €15,- voor het weekend.

Kinderen gratis toegang
Zondag 28 augustus een vol kinderprogramma met kans op toffe prijzen! Zo komt familieband Hippe Gasten langs met hun interactieve poprockshow voor jong en oud, kan er trampoline gesprongen worden, komt er een groot klimtoestel en hebben we nog wat verrassingen in petto. En dat is nog niet het mooiste: alle kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang! Onze jonge gasten kunnen ook nog eens kans maken op toffe prijzen, zoals entreekaarten voor Dierenrijk, ZooParc Overloon, Safaripark Beekse Bergen of MonkeyTown Veghel!

Meer informatie: www.24uurssolexrace.nl 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen