Dorpsnieuws

PlusVernieuwde winkel gericht op nóg meer vers en nóg meer gemak. Op woensdag 7 september om 9:00 uur heropent de Coop supermarkt aan Plein 1969 13 in Heeswijk-Dinther als PLUS Heeswijk-Dinther. De vernieuwde winkel met zelfscankassa’s biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse, biologische en lokale producten.

 Ambachtelijk en vers staan bij PLUS Heeswijk-Dinther centraal. Op de ruime groenteafdeling vinden klanten een zeer uitgebreid assortiment groenten en fruit. Bij de grote bakkerij worden verse broodjes afgebakken in de winkel. Ook voor verantwoorde vis en verantwoord kwaliteitsvlees is de klant bij PLUS Heeswijk-Dinther aan het juiste adres. Naast een hoofdrol voor verse producten, vinden klanten bij PLUS Heeswijk-Dinther ook een ruim Fairtrade-assortiment: eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Net als een steeds groter aanbod biologische producten. Verder mogen klanten rekenen op populaire alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn.

Grondige restyling winkel

Een grootschalige verbouwing was niet nodig, maar de supermarkt heeft wél een grondige restyling ondergaan. Naast de klassieke kassa’s kunnen klanten voortaan hun boodschappen via de zelfscankassa’s afrekenen. Supermarktmanager Rogier van der Pluijm: “De winkel kleurt van oranje naar groen. De looprichting en volgorde blijven hetzelfde, dus onze klanten hoeven nooit lang te zoeken naar hun favoriete producten. En bij vragen staat ons vertrouwde team paraat om dezelfde goede service bieden als altijd. Samen met mijn collega’s hebben wij ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Met onze winkel zorgen we samen voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar”.

De supermarkt in Heeswijk-Dinther betrok het pand aan Plein 1969 in 2016 en vernieuwde in 2020 nog volledig. Toen introduceerde Coop een succesvolle shop-in-shop van DA in de winkel. Die blijft ook bij PLUS. Sterker nog: de drogist is in de running voor ‘DA van het jaar 2022’.

Feestelijke opening

Op woensdag 7 september om 9:00 uur is de feestelijke opening en heet Supermarktmanager Rogier en zijn team iedereen van harte welkom om te komen kijken. De eerste 200 klanten krijgen een gratis appeltaart én er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen.

Resultaat van fusie tussen Coop en PLUS

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus PLUS Heeswijk Dinther.

Plaats reactie