Dorpsnieuws

nacht van de nachtOok dit jaar wil De Kilsdonkse Molen een steentje bijdragen aan dit bijzondere landelijke evenement. De Nacht van de Nacht wordt georganiseerd door de Natuur-en Milieufederaties. Er wordt aandacht gevraagd voor het klimaat en de energiebesparing op licht. Dus allemaal de lichten uit en een kaarsjes aan!

De Fluisterboot ‘De Watervlucht’ maakt op vrijdag 28 okt en zaterdag 29 oktober twee vaarten per avond. Een aangepaste vaart van ongeveer drie kwartier, van De Kilsdonkse Molen naar de Bimdsebrug en terug. De gids vertelt een inleidend verhaal en verder kunnen de gasten de stilte, de natuur, de ondergaande zon, de schemer en de nacht gaan ervaren. Een unieke beleving die alleen op deze twee avonden mogelijk zal zijn.

Door het beperkt aantal zitplaatsen is reserveren verplicht. Dus wacht niet te lang om deze unieke vaartocht te boeken ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het Bezoekerscentrum zal beide avonden tot 22.00 u geopend zijn voor een hapje en een drankje bij kaarslicht en een vuurtje om je aan te warmen.

Wanneer: vrijdag 28 okt en zaterdag 29 okt

Vaartijden:  19.00u en 20.30u

Kosten: volw.€ 8.50,  kinderen (4 t/m 12) € 4.25

Vertrek: Vanuit het Bezoekerscentrum aan de Kilsdonkseweg 4-6 in Heeswijk- Dinther

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen