Dorpsnieuws

clubwedstrijdSHOT’71 bestond in 2021 al 50 jaar en  we zouden  het jaar beginnen met de CLUBWEDSTRIJD. Maar we hebben moeten wachten tot 2023 om deze belangrijke clubwedstrijd live te mogen organiseren. Binnenkort is het dan zover. Op 21 JANUARI 2023 wordt deze in DE MOERKOAL te Middelrode gehouden.

Hier worden 9 ingezonden films getoond van de leden van de videogroep. Uiteenlopende thema’s waaronder een videoclip van een dameskoor, informatieve film over het verzorgen van paarden, een documentaire over het AA-dal met prachtige en unieke natuuropnames.

Ook Ton Lunenburg uit Heeswijk-Dinther heeft een film ingestuurd en we volgen in deze film zijn familie als toeristen op de Nederlandse Wadden tijdens het garnalen vissen.

Ton is al diversen malen in de prijzen gevallen waardoor hij mee mag doen in de BFM. Het platform waar alle filmclubs uit Brabant deelnemen. Maar Ton gaat voor de publieksprijs.

Heeft u ook zin in een gezellige filmmiddag en wilt u ook uw stem uitbrengen voor de film die de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Kom dan ook op zaterdag 21 januari naar: De Moerkoal in Middelrode TOEGANG GRATIS

Aanvang 13:30 uur prijsuitreiking 16:30 uur.

Voor het volledig programma en de tijden zie www.shot71.nl

SHOT’71 is een groeiende vereniging met leden tot ver buiten de regio.

Er zijn meer disciplines  zoals AV, foto- en videogroep. Alle zijn druk doende geweest om samen met leden en plaatselijke groepen diverse activiteiten te organiseren. Daaronder zijn er in de filmgroep verschillende wedstrijden per jaar. Zo is er een wedstrijd voor portretfilms een vakantie- en clubwedstrijd en een locatiefilm waar een dans- en percussiegroep wordt gefilmd.

Shot ’71 probeert, kijkend naar de toekomst, met technische avonden en het uitnodigen van gastsprekers een steeds beter niveau neer te zetten. Ze proberen de foto- en videogroep dicht naar elkaar te brengen waardoor de kennis binnen de groepen optimaal wordt benut.

Heb je zin om je aan te sluiten bij een van de groepen laat je dan na afloop informeren.

Of ga naar onze website voor meer info. Tot ziens in De Moerkoal in Middelrode.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen