Dorpsnieuws

michiel borstlap band inspired by herbie hancock s1920x1080De internationaal gelauwerde pianist Michiel Borstlap brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse bandleider en jazzpianist Herbie Hancock op vrijdag 2 juni om 21.00u in de Kersouwe.Net als Hancock is ook Michiel steeds op zoek naar die verrassende volgende stap in zijn artistieke ontwikkeling.


Veelzijdigheid, virtuositeit, showmanship, zakelijk pienter en een bevrijdende lak aan genres of hokjes.
Na een aantal prachtige, vaak ook intieme en kwetsbare soloprojecten ging het weer kriebelen: alleen is maar alleen, dus Michiel gaat weer met een eigen band werken, bestaande uit Glenn Gaddum jr, Yoràn Vroom en Jerôme Hol.

Michiel heeft inmiddels een imposante carrière opgebouwd als onder andere solist van het Radio Filharmonisch orkest en het Metropool orkest. Met zijn werken won hij diverse prijzen over de gehele wereld en bracht hij, naast zijn vele samenwerkingen met onder andere Herbie Hancock zelf, 8 solo piano albums uit. Met wortels in de traditie van de jazz, een eigen opvatting over fusion, pop/rock georiënteerde muziek en impressionisme, onder meer met de prachtige oude piano waarmee het allemaal begon, is hij een unieke pianist. Nu zelf een gevestigde naam eert Michiel deze zomeravond in De Kersouwe de man die hem vaak de weg mocht wijzen.

Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

GENRE Concert
DAG vrijdag 2 juni
TIJD 21:00
LOCATIE Het Plein + Het Klein + Kantine
PRIJS Reguliere Prijs: € 23,50
Bestel kaarten

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen