Dorpsnieuws

poll uiitslag juli aug

Hiernaast de uitslag van de laatste poll: meer dan de helft van de lezers lijkt niet tevreden met de site. Deze maand kan ieder suggesties aanleveren ter verbetering. Daarmee kunnen we ons voordeel doen en de site verbeteren/ aantrekkelijker maken!!!!.

Reacties   
+2 #2 Jan Burger 31-08-2023 16:37
Alex

Wah????? Ontevreden over Hadeejer?
Met gemengde gevoelens zag ik de uitslag van de stelling van de maand. Beetje teleurstellend was het wel want hee, dit komt wel even binnen bij al die vrijwilligers. Mensen die hun beste beentje voort zetten om iets leuks in ons dorp te maken en dan dat lezen?? Das nie best mensen. Ik heb afgelopen week aan den lijve ondervonden wat er zoal bij komt kijken om een prijsvraag, de Radeejer te maken en tot een goed einde te brengen. Maar vooral hoeveel tijd daar in gaat zitten. Dat mag gerust eens gezegd worden. Jan Burger die zich opwerpt als een perfecte ambassadeur van de Hadeejer om een lekker taartje bij de winnaar te krijgen, Chapeau Jan. Je stond er toch maar mooi met je camera, beetje antiek was ie wel, maar je was er. En omdat sponsor Doomernik nog zijn zomer openingstijden hanteerde moesten we er zelfs de volgende dag nog een keer op aan leggen. Daarna moet Jan zijn foto nog met bij passende tekst plaatsen op de site en voilà daar staat ie dan de foto met tekst. Helaas niet helemaal foutloos maar gelukkig hebben we onze wandelende spellingscontroleur Louis nog onder onze lezers dus de foutjes zijn binnen de kortste keren aangepast, Fijn hoor die schoolmister uit mijn jeugd, die nog alert is, heb ik in klas 5 toch nie vur Jan Doedel gezeten.
Moraal van het verhaal: Nie doen mensen, mopperen op den Hadejeer, en als ik met pensioen ben, wil ik me net als Jan best wel verdienstelijk maken voor de Hadeejer, en misschien nog wel eerder want anders duurt het nog een jaar of 8.
Citeer
+1 #1 Rien v. Aarle 30-08-2023 14:49
Ik ben benieuwd, waar men tegen aan loopt. En hopelijk brengt het mensen uit HaDee ertoe aan, niet alleen affiniteit te voelen, maar ook om als vrijwilliger het team te komen versterken
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen