Dorpsnieuws

ruimte voor ruimteOntwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte en BVH Projectontwikkeling zijn al geruime tijd bezig met de planontwikkeling van een nieuwe woningbouwontwikkeling aan de Nobisweg – Hommelsedijk te Heeswijk Dinther.

Medio november 2022 hebben wij hiertoe een eerste inloopbijeenkomst georganiseerd bij eetcafé De Toren om u te informeren over deze ontwikkeling. In de periode na deze bijeenkomst is het plan aan de hand van het programma van eisen van de gemeente Bernheze verder uitgewerkt, waarbij de opmerkingen die tijdens de inloopbijeenkomst medio november 2022 en dit jaar gevoerde keukentafelgesprekken met directe omwonenden zijn opgehaald, zijn meegenomen bij de verdere ontwikkeling waarmee gekomen is tot een plan dat gereed is voor het doorlopen van de formele planologische procedure. Alvorens het ontwerp bestemmingsplan formeel ter inzage gelegd wordt medio december door het college van B&W van de gemeente Bernheze nodigen wij u graag uit voor een nieuwe inloopbijeenkomst om het plan persoonlijk aan u te presenteren.

Deze inloopbijeenkomst vindt plaats op: Dinsdag 28 november tussen 16.30 tot 20.30 uur bij eetcafé De Toren, Torenstraat 12 te Heeswijk-Dinther.

U kunt vrij binnen lopen binnen de aangegeven tijden.

Tijdens de bijeenkomst gaan wij graag met u in gesprek over het woningbouwplan. Dit doen we rondom een aantal thematafels waarbij we u informeren over de planvorming en klaar staan om uw vragen hierbij te beantwoorden.

Tijdens de inloopbijeenkomst hebben we de volgende thematafels

Ontwerp en beeldkwaliteit
Planologische procedure en vervolgproces
Verkeer
Verkoopinformatie

Wij zien ernaar uit u te mogen ontvangen tijdens de inloopbijeenkomst. Aanmelding voor de bijeenkomst is niet noodzakelijk.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte
mede namens BVH projectontwikkeling
Robbert Crul
Projectmanager
Ruimte voor Ruimte II CV


Bron: Mooi Bernhezer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen