Evenementen

WillibrordcentrumNa een succesvolle eerste editie in 2019, is er op 2 en 3 januari 2020 opnieuw een darttoernooi in het Willibrordcentrum! Kinderen vanaf groep 5 tot en met 16 jaar zijn van harte welkom. Maar ook ouders hebben deze keer een kans om hun darttalent te laten zien.

Kom darten!
Zit jij in groep 5 of hoger, ben je niet ouder dan 16 jaar en heb je zin om gezellig een aantal potjes te darten? We verwelkomen je graag op 2 en 3 januari 2020. Op beide dagen begint het toernooi om 13.30 uur en het duurt tot 17.00 uur. Naast het individueel meedoen, is het deze keer ook mogelijk om op de donderdagavond vanaf 19.00 uur samen met een van je ouders mee te doen aan het koppeltoernooi.

Meld je aan
Wil je komen darten? Aanmelden kan tot 31 december 2019 via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in het mailtje je naam, je leeftijd en of je samen met een van je ouders meedoet met het koppeltoernooi. Het inschrijfgeld is € 2, inclusief één gratis (fris)drankje. Er zijn erg leuke prijzen te winnen! En: neem tijdens het toernooi gerust supporters mee!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen