Evenementen

Hein Stufkens bij de presentatie van zijn nieuwe boekVanmiddag om half twee vond de boekuitreiking van het nieuwe boek van Hein Stufkens plaats, getiteld 'Spiritualiteit, voeding voor de ziel'. Geïnteresseerden werden om half twee in de Norbertuszaal van de Abdij ontvangen, waar voor iedereen een kop koffie of thee klaar stond. 

Hans Luyten van uitgeverij Dabar-Luyten heette iedereen welkom. Daarna roemde Annemieke Schrijver tijdens haar korte introductie de getalenteerdheid van Hein Stufkens en noemt hem een goed schrijver en dichter die gedichten kan schrijven die je tot in het klokhuis van je ziel raken.

Tijdens de lezing van Hein Stufkens bedankt hij Hans Luyten, die naar zijn zeggen er al 40 jaar voor zorgt dat zijn boeken de wereld in komen. Tussendoor is er twee keer een optreden van Lenny Kuhr die volgende week vrijdag haar eigen boek 'Gekust door de eeuwigheid' presenteert. Zij zong o.a Heilig vuur, Gandhi's wandeling en Wie ben jij. Hein Stufkens noemt haar iemand met een heel goed spiritueel inzicht .

In de lezing noemt Hein spiritualiteit een levenskunst die omvormend werkt. “Spiritualiteit helpt je op adem te komen”, zegt hij, ”het brengt je van het oppervlakkige en het kortstondige geluk naar een blijvend geluk. Natuurlijk zijn crisissen onvermijdelijk maar in negatieve ervaringen zit veel brandstof”.

Daarna werd zijn boek uitgereikt en later kon men het boek in de boekhandel kopen, natuurlijk door Hein Stufkens gesigneerd.

Redacteur: José van der Heijden
Fotograaf: Wim van der Lubbe

Reacties   
0 #1 Louis van de Burgt 08-09-2015 18:02
Ik vind de titel van het boek: Spirualiteit,... verre van juist. Ik vind Spiritualiteit tóch beter!!
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen