Samen Sterk

HaDee carrycab zeer succesvolle service, en folder KBO

samensterkSinds juni 2020 brengt de HaDee carrycab inwoners van Heeswijk-Dinther van deur tot deur binnen de bebouwde kom. Dat kan zijn van huis naar CC Servaes of naar een winkel. Het kan ook gaan om een rit van of naar een willekeurig ander adres.

Herstart ‘Dorpsgenoten in gesprek’ in Heeswijk-Dinther

samensterkIn samenwerking met Samen Sterk voor Welzijn en Zorg in Heeswijk-Dinther-Loosbroek worden binnenkort opnieuw bijeenkomsten georganiseerd voor partners/mantelzorgers van mensen met dementie. In een vertrouwelijke en veilige sfeer kunnen de deelnemers hun verhaal kwijt en kunnen zij ook van elkaar horen hoe anderen omgaan met de veranderingen die door dementie ontstaan.

Donatie voor Vereniging Samen Sterk HDL

CoopIn 2020 heeft de Vereniging Samen Sterk HDL in samenwerking met de gemeente en provincie, drie nieuwe duofietsen aangeschaft.Vandaag mochten Maria en Truus, vrijwilligers van de werkgroep dementie vriendelijk HDL, een statiegeld donatie in ontvangst nemen van de Coop!

Carrycab en de duofietsen feestelijk in gebruik

CarrycabNoteer zaterdag 26 september in uw agenda!                                          Sinds eind april jl. beschikt Heeswijk-Dinther over de HaDee carrycab. Dat is een elektromobiel waarbij op een veilige en comfortabele wijze oudere en kwetsbare of mensen met een beperking kunnen worden vervoerd binnen onze dorpen, van drempel tot drempel.

app