Redactioneel

TrekkerTrek Spektakel

TrekkerTrek spektakelSpektakel zou het dit jaar worden zoals al reeds werd aangekondigd. En dat werd het ook, zeker in de laatste finale bij de strijd om een Full Pull bij de vrachtauto's. Een van vrachtauto's kwam met een klap tot stilstand en door een lekkage in de turbo vloog de motor in brand. Meer foto's.
 

NL Doet ook in HaDee

180310 phe ccServaes 2De grootste vrijwilligersactie van Nederland NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Ook in HaDee waren vrijdag en zaterdag op meerdere plaatsen vrijwilligers in touw. Meer foto's.

De Lachspiegel

180304 TonLun Lachspiegel 00Toneel- en cabaretgroep “De Lachspiegel” uit Heeswijk speelde haar 68ste revuevoorstelling “Dit iZZie!” in het Willibrordcentrum, of PH van parochiehuis of SCCWCH Sociaal-Cultureel Centrum Willibrordcentrum Heeswijk.
 

Een ‘gesmeerde’ Oliedag

180225 PK Oliedag Kilsdonkse molen 18 vkEen prachtige koude winterse dag met een straffe oostenwind zorgde er voor dat de molens konden draaien. De korenmolen draaide voor de prins (deze uitdrukking wordt hieronder nog uitgelegd) en de oliemolen ging aan de slag met het slaan van de eerste walnoten. Meer foto's.

Expositie leerlingen Eijnderic

20180219 jvdb Laverhof 03Diverse cursisten van de dinsdagmorgen- en woensdagavondgroep tekenen en schilderen van De Eijnderic exposeren van 17 februari tot 14 mei bij Laverhof, locatie Cunera / de Bongerd, Zijlstraat 1 te Heeswijk.
 
 

AKTIE gestart bij JUMBO

180217 TonLun Homeride Daddies 0De Emballage actie in de JUMBO van Heeswijk-Dinther is succesvol van start gegaan.
Er was vanaf de opening al veel belangstelling voor de wielrenners die op hometrainers hun trainingskilometers aan het wegfietsen waren.
Hoe meer er werd gedoneerd hoe harder de mannen fietsten.