Redactioneel

Dn Hadeejer5Elke dag komen er nieuwsberichten / verslagen / aankondigingen / algemene informatie over HD op de site te staan en worden er uitgebreide reportages gemaakt met schitterende foto’s. En in D’n Hadeejer wordt er elke maand weer een prachtig nummer gevuld met een zeer gevarieerde inhoud. Dit vraagt veel menskracht.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om dit te doen en die hiervoor tijd willen uittrekken. Het gaat om mensen die stukjes willen plaatsen op de site, hiervoor willen schijven en/of fotograferen en mensen die voor het maandblad D’n Hadeejer willen schrijven.

Daarnaast zijn er extra/nieuwe ET-ers en vormgevers nodig om ons hoge peil waar te kunnen blijven maken en ook een paar mensen die de zaken willen/kunnen aansturen.

D’n Hadeejer wordt elke maand verslonden en op de digitale hadeejer, www.hadeejer.nl , worden artikelen door een groot aantal mensen gelezen. Dit kan variëren van 100 tot 1000 lezers per artikel en/of fotoserie .

Je kunt de reactie richten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen