Redactioneel

voor een goed doel. 170422-phe-HaDeeKwis 35Voor de 3e keer in 4 jaar is WVOZ winnaar geworden
van de HaDee Kwis; zelfs met een flinke voorsprong van 50 punten op nummer 2, de winnaar van vorig jaar, de Tuinders.
 
In een bomvolle zaal van De Toren presenteerde het organisatieteam gisteravond de resultaten van de 4e HaDee Kwis.
 
Michel van de Wetering had de geheime opdracht van muziektunes zo goed samengesteld, dat geen enkel team alles goed had en dat enkele teams zelfs geen enkel goed antwoord hadden gegeven.
 
Fons Jacobs van Hedilo nodigde de beste 6 vrouwen en de beste 6 mannen van de schietproef uit voor deelname aan een onderling toernooi op 27 mei.
 
Annemieke van der Aa overhandigde een cheque van € 500,- aan Maarten Lucius, toekomstig beheerder van het appartementencomplex voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.
 
Violet van Dooren (van 14 jaar Het Sentiment) presenteerde als hoofd van de jury de resultaten van de kookproef. Zij overhandigde een prijs aan de winnaressen.
 
Annemieke van der Aa en Jehan Langenhuijsen lieten alle resultaten van de deelnemende teams zien, gevolgd door uitingen van teleurstelling of juichkreten vanuit de zaal.
 
Marko Konings, teamcaptain van De Tuinders, was blij met de 2e plaats, en treurde er niet om dat De Tuinders de 1e plaats van vorig jaar niet hadden kunnen prolongeren.
 
Michel van Druenen, teamcaptain van WVOZ, vond de 2e plaats van vorig jaar maar niks en was trots op de heroverering van de 1e plaats.
 
Alle resultaten staan op www.hadeekwis.nl
 
Volgend jaar op 23 maart de 5e HaDee Kwis!
 
Tekst en foto's: Piet van Helvoort
 
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen