Redactioneel

220605 rva Laat20Hoe dan?! Is de naam van de show die Christel de Laat op zaterdag in de Kersouwe bracht. In het overvolle theater vertelde ze levendig haar persoonlijke belevenissen.

Christel zou al in 2020 naar het openluchttheater komen, maar corona en ziekte gooiden alles overhoop. Er waren veel bezoekers met een twee jaar oud kaartje, maar het enthousiasme waarmee de interactie tussen Christel en het publiek plaats vond had daar geen last van.

 

 

In haar eigen dialect vertelde Christel levendig over de dagelijkse dingen. Stap voor stap nam ze het publiek mee in het verhaal, waardoor je in staat was om de situatie als iets herkenbaars voor je te zien. Ze vertelde over de dingen waar ze trots op is. Over sommige zaken had ze een heel eigen uitgesproken mening, maar ze liet ook zeker haar kwetsbare kant zien.

Klik hier voor foto's.

Door haar belevenissen heeft ze geleerd dat de toekomst ‘nu’ is, dat is belangrijk. Niet wachten op later. Haar boodschap kon ze niet genoeg benadrukken: ’Pluk de dag. Vier het leven. Geniet van elk moment, het gaat zo snel voorbij.’

Voor Christel was deze voorstelling de laatste van het seizoen. Ze vond het een voorrecht om in de Kersouwe op te treden. Vanuit haar ‘schônste plekske’ Schijndel was ze vroeger al vaak naar voorstellingen komen kijken, maar om er nu zelf te staan was toch wel heel speciaal.

Ter afsluiting was er een after party op het terrein van de Kersouwe, waar men onder het genot van swingende muziek nog even kon kletsen. Iets wat op deze zwoele avond prima kon in het mooie natuurtheater.

Foto’s en film: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen