Hoofdgerechten

Vispotje

vispotje

 

Menugang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 6
Soort: Stoofpotje met vis
Moeilijkheid:

Gebakken doradefilet met tomatengnocchi en wilde spinazie

gnocchiBereiden
Gaar de aardappelen in de schil. Verwijder de schil en knijp de aardappelen door een pureeknijper. Meng de bloem, tomatenpuree, ei en lavas door de aardappelpuree en breng op smaak met zout en peper. Rol het deeg op een bebloemde werkbank duimdik uit.

Koken met John jan. 2016

Koken met_John_janKort gebakken kalfsonglet met aardappelsalade, knolselder en spitskool.  

1 knolselderij
2 dl room
2 dl melk
5 dl kippenbouillon

Kwartelfilets met cognacsaus

kwartelfilets met_cognacsausKwartelfilets met cognacsaus

Ingrediënten

* 750 gr.kwartelfilets (zijn kleine filets, diepvries mag ook, niet altijd vers voorradig)

* 6 plakken schwarzwalderham

Meer artikelen...

  1. Koken met John oktober 2015