Koken met John

Kwartelfilets met cognacsaus

kwartelfilets met_cognacsausKwartelfilets met cognacsaus

Ingrediënten

* 750 gr.kwartelfilets (zijn kleine filets, diepvries mag ook, niet altijd vers voorradig)

* 6 plakken schwarzwalderham

Chocolademousse met kletskopjes en vanillesaus

chocolademousseBereiden
Smelt de chocolade au bain-marie. Klop de slagroom lobbig en zet hem koud weg. Klop het eiwit stijf, voeg geleidelijk 60 gr suiker toe. Spatel de chocolade door het eiwit. Spatel daarna ook de slagroom erdoor, meng goed en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

Gebakken doradefilet met tomatengnocchi en wilde spinazie

gnocchiBereiden
Gaar de aardappelen in de schil. Verwijder de schil en knijp de aardappelen door een pureeknijper. Meng de bloem, tomatenpuree, ei en lavas door de aardappelpuree en breng op smaak met zout en peper. Rol het deeg op een bebloemde werkbank duimdik uit.

Tiramisu met limoncello

Tiramisu met limoncelloIngrediënten:

• 125 gram mascarpone
• 125 gram kwark
• ongeveer 24 lange vingers
• 50 ml limoncell